Metsonpolku uudistunut

Uutinen 16.11.2022 klo 15.55

METSO-ohjelman verkkosivusto Metsonpolku.fi on uudistettu. Verkkosivu-uudistuksen taustalla on vanhan julkaisujärjestelmän tuen päättyminen sekä käyttäjiltä saatu palaute. Samalla raikastettiin METSO-ohjelman visuaalista ilmettä.

METSOn visuaalinen ilme juhlistaa luonnon monimuotoisuutta. Ilmeen elementteinä käytetään valokuvia, joissa luonto ja sen kauneus ovat läsnä. METSOn ilmeen visuaalinen päivitys on luonteva jatkumo edellisestä tunnuksesta ja sen aiheista. Uusi ilme jatkaa METSO-ohjelman perinnettä ja ylläpitää sen vahvaa brändiä.

Metsonpolku
 

Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli selkeyttää sivustoa ja ohjata metsänomistajia selkeämmin yhteydenottojen pariin. Uudistuksesta vastasi METSO-ohjelman viestintäryhmä.

Verkkosivujen päivittäminen jatkuu. Jos huomaat sivustossa jotain puutteita tai päivitystarpeita, voit antaa palautetta Metsonpolkun kautta

METSO on yksityisille metsänomistajille suunnattu vapaaehtoinen ohjelma, jonka kautta voi suojella ja hoitaa metsiensä luontoarvoja: turvata luonnon monimuotoisuuden säilymistä. Suojelusta maksetaan korvaus.

 

Paluu etusivulle

 


  • Tulosta sivu